[VIDEO] KENAPA DRIVER BAS NI DIPUKUL BERAMAI-RAMAI ?

Driver bas dipukul beramai2 oleh geng2 abang kepada pelayan kedai yg mengadu kat abang dia dilempang oleh driver bas ni…

Tapi mengikut saksi yg ada di RnR Gambang kedai No 6 tu, driver bas tu tak usik pun pelayan tu..


Kisahnya , driver bas ni order makan pelayan tu dengan biadap sound “sabarlah babi”.

Driver bas tu pun bengang le bila kena sound “babi” dengan budak2, dia sound balik le “jangan kurang ajar, aku lempang kang”.

Dia cakap je nak lempang tapi tak lempang pun..
tak usik pun budak tu..

So, bila driver bas ni dah selesai minum nak pergi ke bas dia datang le geng2 abang budak tadi sound dan terus pukul…nasib baik le badan dia besar jugak…

Kredit – Video Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.